The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > General Corsair Topics > Forum Rules and General Discussion

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 10 votes, 5.00 average. Display Modes
  #16  
Old 01-26-2012, 04:43 PM
PeroTT PeroTT is offline
Registered User
PeroTT's PC Specs
 
Join Date: Nov 2009
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 83
POST ID # = 557692
PeroTT Reputation: 10
Default

I am having this exact problem right now.....
Reply With Quote
  #17  
Old 01-26-2012, 04:57 PM
Wired's Avatar
Wired Wired is offline
Administrator
Wired's PC Specs
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 32,000
POST ID # = 557695
Wired Reputation: 16
Default

Quote:
Originally Posted by PeroTT View Post
I am having this exact problem right now.....
It's up for me, try again.
__________________
No, I don't work for Corsair
...you need to flow like a river...
Forum Rules
Admin of this forum / webdesignforums.net / Petri's IT Forum / The Corsair Memory Steam Group
Founder/Creator/Admin of ZE SECRET PROJECT (Coming Soon)
Reply With Quote
  #18  
Old 01-26-2012, 05:27 PM
PeroTT PeroTT is offline
Registered User
PeroTT's PC Specs
 
Join Date: Nov 2009
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 83
POST ID # = 557704
PeroTT Reputation: 10
Default

Still can't get into the homepage. All other pages accessable through history. Also the icon has ben replaced by the one for the software, not the Corsair one.
Reply With Quote
  #19  
Old 01-26-2012, 06:08 PM
Wired's Avatar
Wired Wired is offline
Administrator
Wired's PC Specs
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 32,000
POST ID # = 557729
Wired Reputation: 16
Default

Left a voicemail for Mitchell earlier.
__________________
No, I don't work for Corsair
...you need to flow like a river...
Forum Rules
Admin of this forum / webdesignforums.net / Petri's IT Forum / The Corsair Memory Steam Group
Founder/Creator/Admin of ZE SECRET PROJECT (Coming Soon)
Reply With Quote
  #20  
Old 01-27-2012, 03:46 AM
PeroTT PeroTT is offline
Registered User
PeroTT's PC Specs
 
Join Date: Nov 2009
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 83
POST ID # = 557845
PeroTT Reputation: 10
Default

It's up again now, but navigation is noticeble slower than usual.
Reply With Quote
  #21  
Old 04-06-2012, 02:57 PM
antonyfrn antonyfrn is offline
Registered User
antonyfrn's PC Specs
 
Join Date: Aug 2009
Location: London & spain
Posts: 124
POST ID # = 571096
antonyfrn Reputation: 20
Default

Im having the same problem here for the last few days not able to visit the site just a blank white page already tried all the stuff in this thread mentioned

Tested with IE9 Chrome WP7 browser Opera on a Andriod phon with three internet connections white page when going to www,Corsair.com also contacted my isp incase it was a routing error and its Corsairs side the problem it seems

ISPs tried to access the main site with
Demon.net
Orange UK
T-Mobile UK

Last edited by antonyfrn; 04-08-2012 at 04:45 AM. Reason: Updating
Reply With Quote
  #22  
Old 04-06-2012, 02:59 PM
Synthohol's Avatar
Synthohol Synthohol is offline
LiquidNinja
Synthohol's PC Specs
 
Join Date: Jun 2006
Location: looking through your window
Posts: 5,140
POST ID # = 571097
Synthohol Synthohol Reputation: 103
Send a message via AIM to Synthohol Send a message via Yahoo to Synthohol
Default

opens fine on firefox 11.0 here.
__________________
Thinking about combining 2 or more sets of ram?? even the same part# is not suggested, recommended or supported.

System Specs as of 6/17/10
Reply With Quote
  #23  
Old 04-08-2012, 03:55 PM
PT-Portwolf PT-Portwolf is offline
Registered User
PT-Portwolf's PC Specs
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 3
POST ID # = 571335
PT-Portwolf Reputation: 10
Default

Not working here also...
Reply With Quote
  #24  
Old 04-11-2012, 12:30 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,289
POST ID # = 571852
RAM GUY Reputation: 10
Default

We have been updating the code on the site so it has seen some instances of time out's but it should be up and running at this time.
Reply With Quote
  #25  
Old 05-01-2012, 12:16 AM
wirerogue wirerogue is offline
Registered User
wirerogue's PC Specs
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 19
POST ID # = 575629
wirerogue Reputation: 10
Default

the menu on corsair.com shows the link to the forums as http://www.corsair.com/us/26

have to get here directly through http://forum.corsair.com

just fyi.
Reply With Quote
  #26  
Old 05-01-2012, 01:47 AM
Wired's Avatar
Wired Wired is offline
Administrator
Wired's PC Specs
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 32,000
POST ID # = 575637
Wired Reputation: 16
Default

Quote:
Originally Posted by wirerogue View Post
the menu on corsair.com shows the link to the forums as http://www.corsair.com/us/26

have to get here directly through http://forum.corsair.com

just fyi.
Thanks, I've poked someone about it.
__________________
No, I don't work for Corsair
...you need to flow like a river...
Forum Rules
Admin of this forum / webdesignforums.net / Petri's IT Forum / The Corsair Memory Steam Group
Founder/Creator/Admin of ZE SECRET PROJECT (Coming Soon)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.