The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Akspud93
Forum: Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x 08-17-2017, 05:27 PM
Replies: 65
Views: 36,771
Posted By Akspud93
Not seeing any FW or CUE updates here: ...

Not seeing any FW or CUE updates here:

https://i.imgur.com/IjwLD1T.png

Issue with disconnecting and reconnecting is still occurring on this version.
Funny how I had no issues on my old rig,...
Forum: Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x 08-16-2017, 08:39 AM
Replies: 65
Views: 36,771
Posted By Akspud93
Can anyone confirm 1.07.123 is the newest...

Can anyone confirm 1.07.123 is the newest firmware with the fix?
Cue version, 2.15.83
Forum: Corsair Link 08-15-2017, 07:40 PM
Replies: 15
Views: 3,885
Posted By Akspud93
I am happy to report your driver seems to have...

I am happy to report your driver seems to have fixed the issue. Lets hope permanently.

Thank you!
Forum: Corsair Link 08-15-2017, 12:52 PM
Replies: 15
Views: 3,885
Posted By Akspud93
Sorry if it seems messy. I'm trying to sort out...

Sorry if it seems messy. I'm trying to sort out several things at once. I've got enough of the other USB devices issues sort out that I can focus on this task and not make it anymore problematic...
Forum: Corsair Link 08-15-2017, 09:54 AM
Replies: 15
Views: 3,885
Posted By Akspud93
Thanks again for the prompt response. Sorry I...

Thanks again for the prompt response. Sorry I forgot to clear the log before posting. I will try with the recommended drivers later today and post the screen shots you requested. I know for sure...
Forum: Corsair Link 08-15-2017, 08:29 AM
Replies: 15
Views: 3,885
Posted By Akspud93
Thanks for the suggestions. Currenlty CL is...

Thanks for the suggestions. Currenlty CL is uninstalled. I manually removed the device and the drivers from devmgmt.

I also removed and re-installed the bluetooth drivers from my mobo support...
Forum: Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x 08-14-2017, 10:43 PM
Replies: 65
Views: 36,771
Posted By Akspud93
K95 Platinum affected here. Constantly...

K95 Platinum affected here.

Constantly looses link to CUE software. I am forced to unplug and plug the device back in.
I am also unable to have Corsair link see my AX1500i.

Any updates on a...
Forum: Corsair Link 08-14-2017, 07:16 PM
Replies: 15
Views: 3,885
Posted By Akspud93
Right you were red-ray The problem has...

Right you were red-ray

The problem has reared its ugly head again. The PSU stopped being detected only now in addition my K95 Platinum is regularly loosing connectivity to the CUE software as...
Forum: Corsair Link 08-11-2017, 06:51 PM
Replies: 15
Views: 3,885
Posted By Akspud93
So i came back from work to find that the PSU is...

So i came back from work to find that the PSU is magically appearing in CLS. Everything is reporting in SIV. Who knows what was causing the issue before. Thanks for this awesome utility...
Forum: Corsair Link 08-11-2017, 12:13 PM
Replies: 15
Views: 3,885
Posted By Akspud93
Location updated. I'm GMT -5 I will run...

Location updated. I'm GMT -5

I will run SIV64 and see what is reported and try setting a friendly name as well.
Forum: Corsair Link 08-11-2017, 11:40 AM
Replies: 15
Views: 3,885
Posted By Akspud93
I will be sure to do this after work and post the...

I will be sure to do this after work and post the results. Thank you for your assistance. What should the name be reported as in USB devmgmt? Is it suppose to show a different name in the windows...
Forum: Corsair Link 08-11-2017, 11:29 AM
Replies: 15
Views: 3,885
Posted By Akspud93
Thanks for the prompt response Red-Ray! ...

Thanks for the prompt response Red-Ray!

IIRC the only USB device reported in devmgmt is the USBxp device. The Ax1500i itself is not listed as a device. I am not currently home, but I will be...
Forum: Corsair Link 08-11-2017, 11:15 AM
Replies: 15
Views: 3,885
Posted By Akspud93
Ax1500i Not Being Detected By Corsair Link

Hi everyone,
Was hoping someone might have a solution for this headache I've been working on the past two days.
I have just finish my build and I am in the process of configuring and installing...
Showing results 1 to 13 of 13

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 03:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.