The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Heartfang
Forum: Cooling 02-08-2019, 02:20 PM
Replies: 222
Views: 24,232
Posted By Heartfang
Got to test the new version as well but still...

Got to test the new version as well but still experiencing the same problem.
Starting to get quite frustrating now...
Forum: Cooling 02-08-2019, 07:56 AM
Replies: 222
Views: 24,232
Posted By Heartfang
Just got an update on the ticket i have saying...

Just got an update on the ticket i have saying the issue should be fixed in the latest iCue version that just released, version 3.12.118
In the ticket they recommend full uninstall and use ccleaner...
Forum: Cooling 01-22-2019, 04:54 AM
Replies: 222
Views: 24,232
Posted By Heartfang
It seems to be the moving light effects that...

It seems to be the moving light effects that causes the problem. If you set the light on the pump and fan to one or more static colors it works fine. As soon as you set rainbow or arc effects the...
Forum: Cooling 12-06-2018, 10:29 AM
Replies: 222
Views: 24,232
Posted By Heartfang
Out travelling now but will do it when i get home...

Out travelling now but will do it when i get home on sunday.

As some have mentioned above here i have also got Steam installed.
Forum: Cooling 12-03-2018, 05:15 PM
Replies: 222
Views: 24,232
Posted By Heartfang
Hi, I haven't made a ticket for this since i...

Hi,

I haven't made a ticket for this since i came across this forum post an reckoned you would see it :)

Should i make a ticket for the issue?
Forum: Cooling 12-03-2018, 12:33 PM
Replies: 222
Views: 24,232
Posted By Heartfang
Now it doesn't help to restart the service. Have...

Now it doesn't help to restart the service. Have restarted it several times and it still keeps making the usb disconnect sound.
Forum: Cooling 12-02-2018, 01:58 PM
Replies: 11
Views: 1,011
Posted By Heartfang
Hi, I had the same sound from my pump in...

Hi,

I had the same sound from my pump in quiet mode. It was fine when i selected extreme mode. Installed the 115i platinum a couple of days ago and the sound is gone now. It just needed some time.
Forum: Cooling 12-02-2018, 01:53 PM
Replies: 222
Views: 24,232
Posted By Heartfang
Hi, Just want to let you know i’m...

Hi,

Just want to let you know i’m experiencing this too. Installed it a couple of days ago. Still running the default rainbow effect on the rgb. Restarting the service solves it until i restart...
Forum: Keyboards and Mice 09-18-2018, 05:37 AM
Replies: 1
Views: 321
Posted By Heartfang
Can i use the K70 Mk.2 wristrest on a K70?

Hi,

I have a K70 LUX RGB and loving it but i have an issue with the wristrest. It is a little small.

I see that one of the differences with the Mk.2 is that the wristrest is larger. Does anyone...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 12:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.