The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: TwoTabs
Forum: Cooling 08-15-2018, 06:19 PM
Replies: 1
Views: 434
Posted By TwoTabs
I i figured it out. Its the Micro USB cable. I...

I i figured it out. Its the Micro USB cable. I got one that plugs into my USB in my I/O on my motherboard and it connects
Forum: Cooling 08-15-2018, 06:07 PM
Replies: 1
Views: 434
Posted By TwoTabs
H115i Not detecting in ICUE

I can't not get it to detect at all. It is giving me a driver error "Unknown USB device(Device Descriptor Request Failed)

Anyone know how to fix this?
Forum: iCUE Software 03-29-2018, 10:41 PM
Replies: 2
Views: 444
Posted By TwoTabs
Fan speeds wont go above 1000 RPMS

IS this a known issue or is there a way to fix this? :)
Forum: Memory 01-28-2012, 12:11 AM
Replies: 10
Views: 4,572
Posted By TwoTabs
now if i could just get the 4th core on my cpu to...

now if i could just get the 4th core on my cpu to unlock :D
Forum: Memory 01-28-2012, 12:10 AM
Replies: 10
Views: 4,572
Posted By TwoTabs
so far soo good. computer has been running since...

so far soo good. computer has been running since yesturday afternoon. i did a bios update on my motherboard. no blue screens since then :P
Forum: Memory 01-27-2012, 12:37 AM
Replies: 10
Views: 4,572
Posted By TwoTabs
so far so good. im running at 1600 and no blue...

so far so good. im running at 1600 and no blue screens yet. its been about an hour. ill post an update later tonight again
Forum: Memory 01-26-2012, 02:19 AM
Replies: 10
Views: 4,572
Posted By TwoTabs
i have sardu with memtest on it ill do that...

i have sardu with memtest on it ill do that tomorrow when i get off work and let you know what happens
Forum: Memory 01-26-2012, 02:19 AM
Replies: 10
Views: 4,572
Posted By TwoTabs
yeah ive heard there isnt much of a performance...

yeah ive heard there isnt much of a performance gain from 1333 to 1600 but id still like to get them running at peak performance.
Forum: Memory 01-26-2012, 12:12 AM
Replies: 10
Views: 4,572
Posted By TwoTabs
problems with 2 kits of CMZ8GX3M2A1600C9 cant get them to run at 1600

so i noticed when i first got these sticks of ram that they default in my bios at 1333 mhz. well i tried to get them to go to 1600 they work for a little bit then i get the blue screen of death. does...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 12:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.