The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Hammerstein2k20
Forum: Keyboards and Mice 12-07-2018, 02:41 AM
Replies: 10
Views: 648
Posted By Hammerstein2k20
So - today is the 7th of Dec. - I have still not...

So - today is the 7th of Dec. - I have still not received a reply from Corsair.

Ticket #812763
Forum: Keyboards and Mice 11-30-2018, 08:31 AM
Replies: 10
Views: 648
Posted By Hammerstein2k20
Today's first start of the day booted to a black...

Today's first start of the day booted to a black screen again. Had to start a second time for everything to work.

No idea how to progress, since I have tried most stuff I can do as end user. Also...
Forum: Keyboards and Mice 11-28-2018, 06:40 AM
Replies: 10
Views: 648
Posted By Hammerstein2k20
Cleared the CMOS yesterday. For today's...

Cleared the CMOS yesterday.

For today's cold boot I unplugged the mouse. And the pc booted directly into Windows, no error this time.
Forum: Keyboards and Mice 11-27-2018, 05:57 PM
Replies: 10
Views: 648
Posted By Hammerstein2k20
The mainboard is brandnew and just a little over...

The mainboard is brandnew and just a little over a week old now. And as I already said: this does not happen when I plug in my old keyboard.

Also if the battery was failing the BIOS would lose...
Forum: Keyboards and Mice 11-27-2018, 04:14 PM
Replies: 10
Views: 648
Posted By Hammerstein2k20
Thanks, but on (enabled) was the original setting...

Thanks, but on (enabled) was the original setting on my mainboard and it also produced the error. Although I did not have CSM on in combination with Legacy set to on.

I still gotta try a cold boot...
Forum: Keyboards and Mice 11-27-2018, 06:20 AM
Replies: 10
Views: 648
Posted By Hammerstein2k20
Update: Separately testing the steps, this...

Update:

Separately testing the steps, this time I left the mouse plugged in while booting. Legacy mode on auto, CSM Mode on, both connectors plugged into USB 2.0 ports.

Pc was down for 5+...
Forum: Keyboards and Mice 11-26-2018, 02:59 AM
Replies: 10
Views: 648
Posted By Hammerstein2k20
I think I was able to fix it - but I still gotta...

I think I was able to fix it - but I still gotta keep an eye on it, since I did several steps at the same time:

Plugged both connectors into the USB 2.0 ports
Unplugged the Mouse
Enabled the...
Forum: Keyboards and Mice 11-25-2018, 10:15 AM
Replies: 10
Views: 648
Posted By Hammerstein2k20
Woah! Windows boots to black screen

I have the following issue with my new Corsair K95 RGB Titanium, Cherry MX Speed, German layout, - 2 days old, Part Nr CH-9127014-DE

Windows boots up, BIOS Splash Screen appears, Windows Logo...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 05:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.