The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (http://www.asktheramguy.com/forums/index.php)
-   Gaming Enthusiasts Area (http://www.asktheramguy.com/forums/forumdisplay.php?f=241)
-   -   Matching mouse sensitivity in game to windows (http://www.asktheramguy.com/forums/showthread.php?t=159774)

stooley 06-16-2016 08:42 AM

Matching mouse sensitivity in game to windows
 
Hey, i wanted to set my windows mouse sensitivity to be as close to in game as possible. I play overwatch.

Does anyone know of a way to do this?

I don't even know if this makes sense. Are there any measures to compare the two, like pixels/cm or something?

Thanks!

Phal 06-16-2016 01:44 PM

You can. Buy a Corsair mice, use CUE and set dpi.

dutchlegionaire 07-02-2016 11:07 AM

check out mouse sensitivity.com


All times are GMT -4. The time now is 10:02 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.