The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (http://www.asktheramguy.com/forums/index.php)
-   CUE 1.x and 2.x SDK (http://www.asktheramguy.com/forums/forumdisplay.php?f=271)
-   -   [Question] Is there a way to release an LED back to CUE? (http://www.asktheramguy.com/forums/showthread.php?t=153701)

t3hlazy1 11-24-2015 11:50 PM

[Question] Is there a way to release an LED back to CUE?
 
Is there a way to release an LED back to CUE? The SDK documentation states that setting an LED's color sets it til it's changed, but I'm not seeing any way to release it back to CUE.

Thanks.

Darth Affe 11-25-2015 04:23 AM

No, as far as I know there is no way to do this, except of shutting down the SDK-using application.

t3hlazy1 11-25-2015 04:55 AM

Thanks for the reply. Any idea if this is a technical limitation or just how they have it programmed? Doesn't make much sense to me that it works this way, but I don't claim to understand the hardware at all.

Darth Affe 11-25-2015 05:48 AM

I can't see a technical limitation so maybe they'll implement it later.

PS: There was already a small discussion about this here http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=152036

Jkraghify 11-25-2015 08:57 AM

This would be a useful feature in the SDK. I thought I just couldn't figure out how to do it :P

t3hlazy1 11-25-2015 02:41 PM

Yeah, I realized this when making a program to light up the Caps Lock key when Caps is on, but I couldn't disable the light back into the CUE effects.

kyis 11-26-2017 11:06 AM

I realize the thread is old but it might be valuable to know that it is possible to sort of release all keys without reinit the SDK, by calling CorsairSetLayerPriority with a value less than 127 when you want CUE to have priority and above when you want to override CUE. I'm using that to change lighting when certain keys are held to highlight shortcuts in certain apps, I then set lower priority when the key is released to revert to CUE's lighting.

The SDK could use that feature thou as it is sort of there already when assigning keys to a layer in CUE.

Maybe interpreting a CorsairLedColor with -1 in one or more channels as "unset", it's backward compatible too.

Edit: Also you might want to store the previous key color before changing it so that you can set it back later, it would work if only static layers are used in CUE.


All times are GMT -4. The time now is 12:18 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.