The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Memory

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-16-2009, 02:37 PM
Ixon Ixon is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Wigan,UK
Posts: 4
POST ID # = 431222
Ixon Reputation: 10
Default Gigabyte EX58 UD3R Rev 1.6 only seeing 4gig instead of 6gig

I currenty have a gigabyte EX58 UD3R Rev 1.6 motherboard & 6gig triple channel Corsair XMS3 TR3X6G1600C7 G

Im currently suffering form my mobo only seeing 4gig out of the 6gig this problem only happens when i do a cold boot when pc been off over night a quick reboot sort the problem out.

Now ive been trying to find the problem to this for the past month with no luck.

Ive tested each mem stick on it's own with mem test no probs show up

I've checked the mobo for bent pins no sign of any.

I've tried diffrent cpu to mine still show same problem.

Im at a loss what the problem could be.

My system is currently at stock and the problem still shows up .
Reply With Quote


  #2  
Old 12-16-2009, 03:11 PM
Yellowbeard's Avatar
Yellowbeard Yellowbeard is offline
Banned
 
Join Date: Oct 2002
Location: Atlanta,GA, USA.
Posts: 11,531
POST ID # = 431229
Yellowbeard Reputation: 46
Default

Try the tips in the troubleshooting sticky at the top main page for this section.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.