The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-17-2019, 11:50 AM
Doombot1 Doombot1 is offline
Registered User
Doombot1's PC Specs
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 1
POST ID # = 994612
Doombot1 Reputation: 10
Confused ML120/140 Working Fine Until Restart

Hello!

A week or so ago, I purchased 3 ML120 and 3 ML140 fans. I have them connected to a lighting node pro, which in turn plugs in to the USB header on my motherboard. I also have them connected to a PWM controller manufactured by a different company.

Basically, the fans worked perfectly fine when they were installed. But, upon restarting my PC, they stopped working. They were still spinning, so no problems there, but I could not get the RGB lighting to come on. The node pro does not show up in iCUE. I know iCUE works, though, because I have a K70 RGB MKII that does show up and is configurable, like normal.

I was able to fix the issue (temporarily) by turning off the PC, unplugging the USB header from my motherboard (the one going to the Node Pro), starting my computer, turning it off again, plugging the USB header back in, and then turning everything on again. But, that only works until I restart the PC again.

Obviously, I don't want to have to open my case every single time I restart my computer, and its kinda disappointing to have spent $250 on fans, just for this to happen... So, does anyone have any ideas on what could be happening here?

Thanks for the help!

~Doombot1
Reply With Quote


  #2  
Old 02-20-2019, 01:18 PM
Corsair Jam Corsair Jam is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 181
POST ID # = 994985
Corsair Jam Reputation: 17
Default

Hello,

If you restart the computer, does the issue reappear? If it's only effecting shut down, you could attempt disabling Window's Fast Boot and see if this makes a difference.
Reply With Quote


Reply

Tags
cooling fans, ml120 pro, ml140 pro, node pro, rgb

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.