The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Power Supplies

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-22-2009, 07:47 AM
danieljl danieljl is offline
Registered User
danieljl's PC Specs
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 3
POST ID # = 432065
danieljl Reputation: 10
Exclamation Computer won't boot and fans only spin for a second

I purchased a HX850W a couple weeks ago for my new build, and up until now it's been going great. My computer crashed earlier and will not boot.

I'm pretty certain the PSU is the problem, as when i try to start the computer the fan on the PSU (and the fans in the computer also) run for no more than a second and then stop. I've tried the PSU in another computer, and also tried the functionality test stickied on this forum, each yielding the same results. Although the fans won't run, the lights on my motherboard go on, but that's it.

Is there a solution for this or is an RMA the only option?

Thanks.
Reply With Quote


  #2  
Old 12-22-2009, 11:55 AM
FEAR6655 FEAR6655 is offline
Registered User
FEAR6655's PC Specs
 
Join Date: Oct 2008
Location: New Zealand
Posts: 249
POST ID # = 432094
FEAR6655 Reputation: 10
Default

RMA is the only solution here.
Reply With Quote


  #3  
Old 12-22-2009, 05:10 PM
Wired's Avatar
Wired Wired is offline
Administrator
Wired's PC Specs
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 32,184
POST ID # = 432149
Wired Reputation: 32
Default

Request an RMA
__________________
No, I don't work for Corsair
...you need to flow like a river...
Forum Rules
Admin of this forum / webdesignforums.net / Petri's IT Forum / The Corsair Memory Steam Group
Founder/Creator/Admin of ZE SECRET PROJECT (Coming Soon)
Reply With Quote


  #4  
Old 12-27-2009, 10:29 PM
jaytmoon jaytmoon is offline
Registered User
jaytmoon's PC Specs
 
Join Date: Jul 2009
Location: New Jersey
Posts: 7
POST ID # = 432804
jaytmoon Reputation: 10
Default

Hey Danieljl, did you get issued an RMA? I'm still waiting for main to be issued froma 12/20/09 request.
Reply With Quote


  #5  
Old 12-28-2009, 08:55 AM
danieljl danieljl is offline
Registered User
danieljl's PC Specs
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 3
POST ID # = 432835
danieljl Reputation: 10
Default

Jaytmoon, I requested an RMA and got a response for it really fast actually (RMA approved almost immediately and an RMA # assigned within half an hour)

I haven't bothered sending it yet however (since, being in Australia, i have to send it overseas), I tested it again an hour ago and it was running the fans, so i tried it in my computer, but it was cutting out before i could log in on windows. Tried testing out of the computer again and having the same old problem.

It's really bugging me since it seems like it's something minor causing it to malfunction, so I think I'll buy a new replacement and RMA this one and keep it as a spare when i eventually get it back.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.