The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-06-2017, 09:34 PM
Corsair James's Avatar
Corsair James Corsair James is offline
iCUE Product Manager
 
Join Date: Oct 2013
Location: Fremont, CA
Posts: 4,383
POST ID # = 894174
Corsair James Reputation: 71
Default CUE Issue: Background and Images Not Loading

Hi all,

Some of you have issues with CUE not loading the images on your system (white background on top of the UI elements). For users who can get this to occur every time, we implemented additional logging to diagnose the issue. But since it can affect launch time of CUE, we didn't activate it by default.

To activate logging you should add

<map name="Debug">
<value name="PerformImagePluginCheck">true</value>
</map>

to <config> section of %appdata%\corsair\cue\config.cuecfg (CUE should not be running during file modification).

Example:

<config>
<map name="Debug">
<value name="PerformImagePluginCheck">true</value>
</map>
<!-- other settings here -->
<config/>

After this you should launch CUE, reproduce the problem and send the log(s) from %localappdata%\Corsair\CUE\logs.

This can be done on the latest release of CUE. You can attach logs here or PM me with a link.

Thanks,
James
__________________

iCUE - A CORSAIR Interface
https://www.corsair.com/us/en/icue

Last edited by Corsair James; 04-06-2017 at 01:54 PM.
Reply With Quote


 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.