The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-19-2017, 04:12 PM
Duimpje Duimpje is offline
Registered User
Duimpje's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 2
POST ID # = 912461
Duimpje Reputation: 10
Default Node Pro not working

I recently bought the HD 120 and it worked perfectly. now i added the node pro to my pc but only the HD120 fans are working.
i already switched the 3 pin cables and sata cables but that's not the problem. Can anyone help me?
Reply With Quote


  #2  
Old 07-20-2017, 05:16 PM
ascully ascully is offline
Registered User
ascully's PC Specs
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 19
POST ID # = 912677
ascully Reputation: 10
Default

I had the same issue turns out you have to plug the rgb strip directly into the lighting node pro, I was using the male to male cable provided which is wrong.
Reply With Quote


Reply

Tags
corsair link, node pro, not working

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.