The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-13-2018, 12:38 PM
DemonRoxas DemonRoxas is offline
Registered User
DemonRoxas's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 20
POST ID # = 963335
DemonRoxas Reputation: 10
Default Profile Switch Delay on H100i v2 and Vengeance RGB RAM

EDIT: see latest post

Since the update to the newest version, whenever I cycle through my profiles (I have a button on my mouse dedicated to that), my mouse/keyboard/fans/LED-strips instantly change color, while my Vengeance RGB RAM and H100i v2 take 2 seconds to switch their profile. Previously, they changed instantly.

Same thing happens with instant lighting: everything changes instantly, except for the RAM lagging 2sec behind and the H100i v2 turning off its LED after 2sec.

This delay needs to be fixed, it used to be instant.

Sidenote: I still can not disable the LED on my H100i v2 manually in a profile. There used to be a LED on/off switch for it in Corsair LINK, please add that to iCUE. Even if I set the color to 0/0/0, it still has a faint grey backlight for some reason (used to be black/off in LINK). Right now the only way to turn it off is to apply some instant lighting - which is an ok workaround for my usecase, since the reason why I want the LED to turn off is for my all-black/turned-off "watching movies" profile, and instant black lighting takes care of that, although I would like to have that option in my mouse-button-profile-cycle so that I don't have to open up iCUE for that.

Last edited by DemonRoxas; 10-28-2018 at 09:11 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-05-2018, 12:51 PM
DemonRoxas DemonRoxas is offline
Registered User
DemonRoxas's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 20
POST ID # = 971621
DemonRoxas Reputation: 10
Default

EDIT: the lagging still exists, but the latest update "fixed" instant lighting for the H100i v2, the pump now correctly display the same color as everything else. Well, except for black of course. While everything else turns off, the pump STILL is illuminated with a dark grey. This is ridiculous, how is the LED in the pump so different that it does not register 0/0/0 as OFF? Especially since it used to work in LINK and the earlier versions of iCUE.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-06-2018, 04:41 AM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
βetα Nayn Cat
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,323
POST ID # = 971692
Inheritance Reputation: 41
Default

Hum, I think that might be a bug?
Ill have to confirm it with Corsair.
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote
  #4  
Old 09-07-2018, 05:44 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
βetα Nayn Cat
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,323
POST ID # = 971857
Inheritance Reputation: 41
Default

Ive confirmed that bug with them. And they are aware of it.
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote
  #5  
Old 10-28-2018, 09:10 PM
DemonRoxas DemonRoxas is offline
Registered User
DemonRoxas's PC Specs
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 20
POST ID # = 978173
DemonRoxas Reputation: 10
Default

Got upgraded from the H100i v2 to an H100i PRO, and its lighting works much much better. Customizable effect layers and no lag on profile switching, so far so good. Vengeance RGB RAM still lags behind. I honestly don't get why, seemingly nothing was changed or added to its functionality and it used to switch instantly in older iCUE versions. Playing the waiting game right here.
Reply With Quote
Reply

Tags
h100i v2, icue, vengeance rgb ram

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.