The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-25-2017, 05:15 PM
Google Google is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 3
POST ID # = 888393
Google Reputation: 10
Question Ripple bug

2 days ago, my k70 started having ripple issues. The thing is that I click and some seconds later the effect repeats and keeps repeating infinitely. I'm using the same settings as always, Idk what's up. Here's a vid showing what's the problem so you guys can understand m

Reply With Quote


  #2  
Old 01-25-2017, 06:11 PM
Google Google is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 3
POST ID # = 888415
Google Reputation: 10
Default

Guys please, I need help now Idk how to fix this
Reply With Quote


  #3  
Old 01-25-2017, 07:33 PM
Corsair Henry's Avatar
Corsair Henry Corsair Henry is offline
Corsair Employee
Corsair Henry's PC Specs
 
Join Date: Oct 2013
Location: Corsair HQ
Posts: 1,403
POST ID # = 888434
Corsair Henry Reputation: 14
Default

Try force updating the firmware again and see if it goes away. I would also suggest calling into tech support for immediate assistance in the future
Reply With Quote


Reply

Tags
bug, corsair, issue, lightning, ripple

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.