The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-17-2017, 03:30 AM
Whisky Lima's Avatar
Whisky Lima Whisky Lima is offline
Gaming Geek - Beta Team
Whisky Lima's PC Specs
 
Join Date: May 2017
Posts: 151
POST ID # = 903545
Whisky Lima Reputation: 13
Default M65 Pro Mouse - Left Click Issue

Hey all, just wondering if anyone else had experienced this. I first noticed it in Battlefield 1 and thought it might be a glitch with the game but I have started to play Rainbow Six Siege and I'm having the same issue. Basically sometimes when I click the left mouse button to fire, it keeps firing until I click the left button again. There is an obvious and definite click when I release so it doesn't seem like the button is getting physically stuck.

Another thing I have noticed is that sometime when I plug a powered USB device into my computer, I get the disconnected device sound from windows and my mouse kind of resets itself. This happens even when I use the front USB ports and don't go near the mouses USB port at the back.

Is this related, is there something wrong with the mouse or is there something I can do to solve this?@

Cheers in advance
Reply With Quote


  #2  
Old 05-19-2017, 02:57 AM
mcvc mcvc is offline
Registered User
mcvc's PC Specs
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 14
POST ID # = 903862
mcvc Reputation: 10
Default

I think I am having same issue, in Worlf of Warcraft sometimes it automatically double left clicks so it makes my WoW rotating camera, I then have to left click once again to fix it, so since there are two of us having same issues, Corsair could you please look into it ?
Reply With Quote


  #3  
Old 05-21-2017, 06:23 AM
middydj middydj is offline
Registered User
middydj's PC Specs
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 3
POST ID # = 904168
middydj Reputation: 10
Default

same thing for me also when I'm playing BF1 and I fire with the left mouse button in my tank. It continues to fire until I click the left mouse button again and then it stops. I wonder what the problem is. My other mouse does not do this.
Reply With Quote


  #4  
Old 09-18-2017, 02:55 AM
heat_death51 heat_death51 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 2
POST ID # = 920422
heat_death51 Reputation: 10
Default

Bumping this thread, I'm having the same issues. It seems to happen when I'm holding right click, then holding left click, then letting go of left click, then letting go of right click. The left click will remain stuck on until I left click again. Please advise.
Reply With Quote


1 members found this post helpful.
  #5  
Old 09-18-2017, 12:27 PM
Corsair Nick Corsair Nick is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 860
POST ID # = 920453
Corsair Nick Reputation: 39
Default

Try soft resetting the mouse by unplugging it, holding left and right buttons, then plugging it back in and releasing the buttons after 5 secs. If this keeps occurring, try exiting the CUE software and test again. Let us know the results.
Reply With Quote


  #6  
Old 09-20-2017, 10:21 AM
Dracarys Dracarys is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3
POST ID # = 920627
Dracarys Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair Nick View Post
Try soft resetting the mouse by unplugging it, holding left and right buttons, then plugging it back in and releasing the buttons after 5 secs. If this keeps occurring, try exiting the CUE software and test again. Let us know the results.
I tried the soft reset, didn't seem to work.

Then I tried to exit CUE, and that seems to have fixed the issue.

But, what's the point if we can't use the software made for the peripherals?
Reply With Quote


  #7  
Old 09-21-2017, 12:33 PM
Corsair Nick Corsair Nick is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 860
POST ID # = 920729
Corsair Nick Reputation: 39
Default

Can you confirm what version of CUE you have installed? Also try creating a new profile with no macro or lighting elements to see if this resolves the issue.
Reply With Quote


  #8  
Old 09-21-2017, 12:57 PM
Dracarys Dracarys is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3
POST ID # = 920742
Dracarys Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair Nick View Post
Can you confirm what version of CUE you have installed? Also try creating a new profile with no macro or lighting elements to see if this resolves the issue.
I used the newest version of CUE. (had the same issue on the previous version of CUE)

I tried creating a new profile, and that didn't work entirely. Still had the issue, but rarely.

I'm also using a Corsair Strafe RGB keyboard.

Last edited by Dracarys; 09-21-2017 at 05:03 PM.
Reply With Quote


  #9  
Old 09-30-2017, 09:20 AM
Dracarys Dracarys is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3
POST ID # = 921699
Dracarys Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Corsair Nick View Post
Can you confirm what version of CUE you have installed? Also try creating a new profile with no macro or lighting elements to see if this resolves the issue.

Bumping thread..

Waiting for your reply.
Reply With Quote


  #10  
Old 10-02-2017, 03:32 PM
Corsair Nick Corsair Nick is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 860
POST ID # = 921913
Corsair Nick Reputation: 39
Default

Try rolling back to a previous version of CUE and see if the issue continues.

http://forum.corsair.com/v3/showthre...ent=link_click
Reply With Quote


  #11  
Old 10-16-2017, 12:40 PM
j.coop-klamer j.coop-klamer is offline
Registered User
j.coop-klamer's PC Specs
 
Join Date: Mar 2016
Location: Hooterville (Hudsonville), MI USA
Posts: 3
POST ID # = 923458
j.coop-klamer Reputation: 10
Default M65 double-click fix

Was having annoying double-click issues, but found a soft-reset option on Corsair. Seemed to resolve the issue, for now anyway.

Try this: https://support.corsair.com/app/answers/detail/a_id/30
Reply With Quote


  #12  
Old 11-04-2017, 09:21 AM
mcvc mcvc is offline
Registered User
mcvc's PC Specs
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 14
POST ID # = 925405
mcvc Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by j.coop-klamer View Post
Was having annoying double-click issues, but found a soft-reset option on Corsair. Seemed to resolve the issue, for now anyway.

Try this: https://support.corsair.com/app/answers/detail/a_id/30

May I ask what version CUE are you using ?
Reply With Quote


  #13  
Old 11-04-2017, 01:41 PM
rongtw rongtw is offline
Registered User
rongtw's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 47
POST ID # = 925426
rongtw Reputation: 10
Default

I also see this now and again , BF1 and BF4 ?
I have latest CUE , but i also saw it in previous cue offering :( have just tried the soft reset see what happens
Reply With Quote


  #14  
Old 11-04-2017, 05:16 PM
mcvc mcvc is offline
Registered User
mcvc's PC Specs
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 14
POST ID # = 925435
mcvc Reputation: 10
Default

M65 Pro RGB here and I tried soft-reset doesn't work, unplug the mouse from computer > hold down left and right buttons, plug into the computer, release the left and right buttons after 5 seconds, or even longer as I tried multiple attempts, lights never flash ???
Reply With Quote


  #15  
Old 11-18-2017, 01:53 PM
Apneal Apneal is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 1
POST ID # = 926823
Apneal Reputation: 10
Default Same issues

I definitely have the same issue.

Soft reset didn't fix it. Happens with 2 different M65's on 2 different computers, running on the most updated corsair utility engine for the past year (no update resolved the issue). Only happens when corsair utility engine software is open.

Version 1.16.42 currently.

I wouldn't care if I could just rebind the damn sniper button without having the software open.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.