The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-01-2017, 10:36 PM
Jellal Jellal is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 2
POST ID # = 921852
Jellal Reputation: 10
Default Glaive Double Click Issue

Hello, my glaive seems to be one of the many with a double click issue, where the mouse will click twice instead of once. I have installed the updated firmware for the glaive but this just makes it so sometimes my clicks aren't registered at all. Will there be another update to completely resolve this issue? Or is it truly hardware related and I will need to RMA? I am not comfortable with bending my switches.
Reply With Quote


  #2  
Old 10-02-2017, 10:11 AM
terabyte's Avatar
terabyte terabyte is offline
The Crazy Developer
terabyte's PC Specs
 
Join Date: Sep 2014
Location: Italy
Posts: 4,360
POST ID # = 921883
terabyte Reputation: 44
Default

Which FW version are you using exactly? I believe there were 2 different beta FW updates for the double click issue.
Reply With Quote


  #3  
Old 10-02-2017, 02:51 PM
Corsair Nick's Avatar
Corsair Nick Corsair Nick is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 896
POST ID # = 921903
Corsair Nick Reputation: 39
Default

Try flashing the mouse with the firmware file in the attached in the following link, and let us know if the issue continues.

http://forum.corsair.com/v3/showpost...8&postcount=11
Reply With Quote


  #4  
Old 10-04-2017, 06:43 PM
pawlakbest pawlakbest is offline
Registered User
pawlakbest's PC Specs
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 10
POST ID # = 922214
pawlakbest Reputation: 10
Default

After flashing it's harder to reproduce the problem just by clicking left mouse button, that is true for me. But it's easy when I press and hold the left mouse button. Then it appears like it was clicking all the time(pressing and holding should be equal to single click but it does click, click, click...) :( It's my 2nd mouse after 1st was RMA due to this problem but in far worse scale. It's my first Corsair product, I also considered buying K70 LUX keyboard to have a combo and cause everyone was recommending me it but now i have my doubts.

Last edited by pawlakbest; 10-04-2017 at 06:51 PM.
Reply With Quote


  #5  
Old 10-05-2017, 11:33 AM
Taako. Taako. is offline
Registered User
Taako.'s PC Specs
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 1
POST ID # = 922269
Taako. Reputation: 10
Default

Hello,

Also experiencing something similar. It randomly double clicks or sometimes it just stops registering the click when pressing and holding the left mouse button.
This is most noticebly in shooter games. Sometimes it stops in the middle of a spray, or only register the very first miliseconds of the "hold click" causing it to only shoot the first bullet.
Firmware update is 1.04

I've had the mouse since late August and only this past week it has started this "behaviour".

It's been very random so it's hard to reproduce.

Should I try that firmware update from the post above?

Not sure if I should RMA the mouse because the problem is not that frequent and the store will mostlikely not detect it...
Reply With Quote


Reply

Tags
double click, glaive, switch

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.