The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-07-2019, 01:14 AM
belezeebub belezeebub is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3
POST ID # = 992985
belezeebub Reputation: 10
Default Corsair Link + Lighting Node Pro? can I use more then one

I have room for 12 fans and 5 LED Strips on my new system I have questions

1. Want ARGB I don't want to use Splitters and Y's so can I chain More then one LNP together so I don't have to use all my MB USB ports? if not can I chain more then one off a Commander or Link?


2. it Looks like the Commander Pro has some sort of USB hub can I use two commander Pro and chain dual Lighting Node Pro off each commander Pro?
Like this MB/USB ->CP1 CPUSB1 to LNP
->CPUSB2 to CP2 CP2 USB1-> LNP2
CP2 USB2 to LNP3
Reply With Quote


  #2  
Old 02-07-2019, 03:50 AM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
iCue βeta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 2,574
POST ID # = 992996
Zotty Reputation: 52
Default

hey buddy...


have a read of this..

http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=173880

Covers Corsairs RGB Ecosytem in detail..

yes you can chain as many Commander Pro's as your system will handle, yes you can plug the Lighting Node Pro's into the Commander Pro's USB headers,,,,
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.