The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-06-2019, 09:21 AM
Distenz Distenz is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 1
POST ID # = 992879
Distenz Reputation: 10
Question iCUE won't launch at all.

Hi!

I've recently bought a Corsair K68 and I love it. There is only one minor issue with it. I can't get iCUE to open at all. No error message, no sound, no nothing. There are just 2 processes running in the background at idle.

I've tried reinstalling it, changing the USB port of the keyboard, but nothing helped. (Strangely I get the Windows unplug sound when I launch it after installing iCUE, but every time after that no sound plays at all.)

It wouldn't be really bad if I couldn't get it to work, as I'm not such an RGB fanatic, but I just would be very nice to fiddle with some settings.

In this video you can see my problem.

Sorry for any spelling mistakes, or if something is explained in a weird way. English isn't my first language.

Kind regards, Julian.

Last edited by Distenz; 02-06-2019 at 02:36 PM.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.