The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-21-2019, 06:06 PM
uniqe15 uniqe15 is offline
Registered User
uniqe15's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 2
POST ID # = 990894
uniqe15 Reputation: 10
Angry iCUE - How to set default profile that would be always used?

Hi, I'd like to have a static color on all RGB devices, I have Gigabyte MB, Sapphire GPU & Corsair cooler (h150i) as well as RAM (vengeance pro rgb). Primarly I'm using Mac OS (hackintosh) for my work and there's no iCUE for mac that could control the cooler and the ram RGB. I installed windows and set static colors for all my devices and it works for everything except corsair. In CUE I have created a profile, set static color and it works but after a reboot (even into windows) it gets lost until I run iCUE again and my profile gets applied. After a reboot RAM RGB is turned off and cooler is doing that rainbow effect instead of my effects.

Is it somehow possible to set my profile as the default one that would be always used, no matter if iCUE is running or not?


Will iCUE on Mac ever support coolers and ram?

Note, in vengeance pro rgb I have disabled "Enable full software control"

I'm running the newest version of iCUE and firmwares.

Last edited by uniqe15; 01-21-2019 at 06:11 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-21-2019, 06:43 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 6,134
POST ID # = 990896
DevBiker Reputation: 83
Default

You need to go to the devices and configure "Hardware Ligthing". It'll be under "Lighting Effects".
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote
  #3  
Old 01-22-2019, 05:40 AM
uniqe15 uniqe15 is offline
Registered User
uniqe15's PC Specs
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 2
POST ID # = 990939
uniqe15 Reputation: 10
Default

Thanks, it worked for h150i but there's no such option for RAM, is it somehow possible?
Before I installed iCUE I had a rainbow effect on the ram kit, now I'm getting nothing until I open iCUE :/
Reply With Quote
  #4  
Old 01-22-2019, 08:54 AM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
iCue βeta Team Green
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 6,134
POST ID # = 990962
DevBiker Reputation: 83
Default

For the RAM, disable full software control. Then you'll be able to set the hardware profile.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote
Reply

Tags
h150 h150pro h150i, icue, vegeance pro rgb

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.