The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Solid State Drives (SSD) > SSD Firmware Update

Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #76  
Old 03-21-2012, 04:57 PM
Ceasar81 Ceasar81 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 31
POST ID # = 568418
Ceasar81 Reputation: 10
Default

Case #2659410

I just received a message from your RMA service offering me a free return for my disk.

For What reason I'll have to send you a disk that I just received from your RMA service and which is no anymore in my possession?

I just ask you a refund for my old sending that all. I don't need a free replacement thank you.

Do you think I will have my refund one day?

Regards

Last edited by Ceasar81; 03-21-2012 at 05:04 PM.


Did you find this post helpful? Yes | No
  #77  
Old 03-21-2012, 05:52 PM
Wired's Avatar
Wired Wired is offline
Administrator
Wired's PC Specs
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 31,998
POST ID # = 568430
Wired Reputation: 16
Default

Quote:
Originally Posted by Ceasar81 View Post
Actually I sent my drive back to my dealer and I got a payback.
Do you mean a refund?
__________________
No, I don't work for Corsair
...you need to flow like a river...
Forum Rules
Admin of this forum / webdesignforums.net / Petri's IT Forum / The Corsair Memory Steam Group
Founder/Creator/Admin of ZE SECRET PROJECT (Coming Soon)


Did you find this post helpful? Yes | No
  #78  
Old 03-21-2012, 05:59 PM
Ceasar81 Ceasar81 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 31
POST ID # = 568432
Ceasar81 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Wired View Post
Do you mean a refund?
Case #2659410

I really hope that's a big joke!

Yes my drive was under warranty so I asked a refund to my dealer and He had accept it. Now the disk is not in my possession anymore.

The disk was in perfect condition and I did not opening the package after receiving it from your RMA service. So, even if I had still it, Why would I need to return it to your RMA service again for nothing?
Could you explain me that because I Don't understand?

Do you think Corsair will refund my money one day?

Thank you in advance.

Last edited by Ceasar81; 03-21-2012 at 07:33 PM.


Did you find this post helpful? Yes | No
  #79  
Old 03-21-2012, 07:58 PM
Yellowbeard's Avatar
Yellowbeard Yellowbeard is offline
Corsair Tech Mktg
 
Join Date: Oct 2002
Location: Atlanta,GA, USA.
Posts: 11,078
POST ID # = 568449
Yellowbeard Reputation: 42
Send a message via AIM to Yellowbeard
Default

Tech support and the forum cannot assist you with this. This is a customer service matter now. Please work it out with them.
__________________
Follow me on Twitter: XMSYELLOWBEARD

Make friends on Facebook: XMSYELLOWBEARD


Did you find this post helpful? Yes | No
  #80  
Old 03-21-2012, 08:22 PM
Ceasar81 Ceasar81 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 31
POST ID # = 568451
Ceasar81 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Yellowbeard View Post
Tech support and the forum cannot assist you with this. This is a customer service matter now. Please work it out with them.
Sorry for disturb you.


Regards,


Did you find this post helpful? Yes | No
  #81  
Old 03-21-2012, 09:05 PM
Yellowbeard's Avatar
Yellowbeard Yellowbeard is offline
Corsair Tech Mktg
 
Join Date: Oct 2002
Location: Atlanta,GA, USA.
Posts: 11,078
POST ID # = 568456
Yellowbeard Reputation: 42
Send a message via AIM to Yellowbeard
Default

You did not disturb anyone. I gave you the information so that you can get the answers to your questions quickly and conveniently.
__________________
Follow me on Twitter: XMSYELLOWBEARD

Make friends on Facebook: XMSYELLOWBEARD


Did you find this post helpful? Yes | No
  #82  
Old 11-29-2012, 07:10 AM
jugger_b jugger_b is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
POST ID # = 616332
jugger_b Reputation: 10
Default

Hi!

my ssd is CSSD-F120GB2B/RF2 (so refurb) and it 's not detected in Corsair_Force_Series_Update_Tool_2_0, it is normal?
I want test "crystal disk info" and it says disk not found, it is normal again?

TY


Did you find this post helpful? Yes | No
  #83  
Old 11-30-2012, 04:18 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 10,810
POST ID # = 616616
Toasted Reputation: 66
Default

Use the 5.03 FW update tool.
Is AHCI enabled?


Quote:
Here is the 5.03 firmware update for 22** series SandForce based drives. This includes the Force 3, Force GT, Force GS, Accelerator, and the GB2B and GB2B R/F series only.


Did you find this post helpful? Yes | No
  #84  
Old 05-28-2013, 11:48 PM
kachunkachunk kachunkachunk is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2012
Location: Burlington, Ontario
Posts: 3
POST ID # = 656103
kachunkachunk Reputation: 10
Default

Just writing to confirm that I have a refurbished Force 120 and I successfully updated from 1.3.4 to 5.03 using the Corsair Field Updater firmware flash utility found here: http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=110257
And the attached firmware for 120GB series disks. Within the file was a signature that matched my disk, 21710. All is well!

Now to see if I can recover a refurbished Nova V64 but I'm not holding my breath.


Did you find this post helpful? Yes | No
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.