The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: zstoichev
Forum: Memory 01-17-2019, 01:04 PM
Replies: 27
Views: 7,072
Posted By zstoichev
Having a similar issue with my ASUS Crosshair...

Having a similar issue with my ASUS Crosshair Hero VII Wifi. BIOS rolling back to 1002 has resolved it. both 1103 and new 1201 do not show RAM in iCUE. But it must be addressed; not sure in iCUE or...
Forum: Memory 11-20-2018, 02:50 PM
Replies: 1
Views: 577
Posted By zstoichev
CMW16GX4M2C3600C18 and ASUS X470 ROG CROSSHAIR VII HERO

Hello guys,

Just to let you know, the ram is working and RGB is working fine, but the maximum supported speed is 3466Mhz, which is the officially supported by ASUS anyway. It cannot post on...
Forum: iCUE Software 11-19-2018, 04:18 PM
Replies: 5
Views: 387
Posted By zstoichev
So it is normal to be like that? I am just...

So it is normal to be like that?

I am just worried its broken, because CPU temp changes from 35 to 65-70, and coolant varies just a couple of degrees, the most.
Forum: iCUE Software 11-19-2018, 04:15 PM
Replies: 11
Views: 1,087
Posted By zstoichev
Same here using latest iCUE: Description ...

Same here using latest iCUE:


Description
Faulting Application Path: C:\Program Files (x86)\Corsair\CORSAIR iCUE Software\Corsair.Service.exe

Problem signature
Problem Event Name: BEX...
Forum: iCUE Software 11-18-2018, 05:30 AM
Replies: 4
Views: 543
Posted By zstoichev
USB re-connect issues

Hello,

I have noticed that is iCUE software is running I have sporadic USB disconnect / reconnect events (sound notice) for 2 of Corsair devices, namely ST100 sound stand and MM880 mouse RGB....
Forum: iCUE Software 11-18-2018, 05:18 AM
Replies: 5
Views: 387
Posted By zstoichev
CPU Temp H115i Pro

Hello,

Just upgraded from FX8350 to Ryzen 2700X and H115i does not show correct Temp anymore. It is always around 30`C, even in high cpu load.

See it on idle:...
Forum: iCUE Software 11-18-2018, 04:30 AM
Replies: 1
Views: 656
Posted By zstoichev
Same here. Reinstall of drivers solves it (at...

Same here. Reinstall of drivers solves it (at least temporarily).
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 10:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.