The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Joey22688
Forum: iCUE Software 01-23-2019, 12:48 AM
Replies: 5
Views: 273
Posted By Joey22688
Just a quick question, do you see the performance...

Just a quick question, do you see the performance tab? Is it not showing up under the commander pro? Or are fans showing 0 RPM and or not being detected?
Forum: iCUE Software 01-22-2019, 08:51 PM
Replies: 4
Views: 450
Posted By Joey22688
Unplug and replug it back in. Seems to be an...

Unplug and replug it back in. Seems to be an issue related to waking up from sleep mode as I have seen it happen on my mouse also.
Forum: iCUE Software 01-22-2019, 12:10 AM
Replies: 24
Views: 1,279
Posted By Joey22688
HWiNFO seems to be it, shut if off, plugged in...

HWiNFO seems to be it, shut if off, plugged in the commander and a few fans and everything was going fine, start HWiNFO and everything goes nuts, fans disappear, 12k rpm, ect..
shut hwinfo back down...
Forum: iCUE Software 01-21-2019, 09:37 PM
Replies: 24
Views: 1,279
Posted By Joey22688
Nope, just HWiNFO and MSI Afterburner I shut...

Nope, just HWiNFO and MSI Afterburner
I shut them off and it still doing it, glad to see im not the only one its happening too.
Forum: iCUE Software 01-12-2019, 05:40 AM
Replies: 3
Views: 256
Posted By Joey22688
Just add another effect Set the outer ring...

Just add another effect

Set the outer ring to the desired color, add a second effect and only select the inner led's

https://i.imgur.com/VJAZpqX.png
Forum: iCUE Software 01-08-2019, 09:14 PM
Replies: 24
Views: 1,279
Posted By Joey22688
Well its doing it again, I got a 3 pack of LL...

Well its doing it again, I got a 3 pack of LL fans and installed them hooked them up to the commander pro which only had a single 3 pin fan for the last couple of weeks.
Unhooked the 3 pin changed...
Forum: iCUE Software 12-23-2018, 03:04 AM
Replies: 24
Views: 1,279
Posted By Joey22688
Different cable, no adapter

Different cable, no adapter
Forum: iCUE Software 12-23-2018, 12:44 AM
Replies: 24
Views: 1,279
Posted By Joey22688
Yes, its a corsair TX750 v2

Yes, its a corsair TX750 v2
Forum: iCUE Software 12-22-2018, 07:05 PM
Replies: 24
Views: 1,279
Posted By Joey22688
Well I fixed it. I tried doing a fresh install...

Well I fixed it.
I tried doing a fresh install mentioned above (saved my profiles the first time and still nothing), tried the a free reinstall (erased all my user settings and profile) and still...
Forum: iCUE Software 12-22-2018, 03:46 AM
Replies: 24
Views: 1,279
Posted By Joey22688
Yes, still the same thing.

Yes, still the same thing.
Forum: iCUE Software 12-21-2018, 04:27 PM
Replies: 24
Views: 1,279
Posted By Joey22688
Just a small update, I installed the commander...

Just a small update, I installed the commander pro into a different pc (10+ year old htpc) just to test it.
It never had any corsair software on it and the performance tab showed up fine with no...
Forum: iCUE Software 12-19-2018, 11:13 PM
Replies: 24
Views: 1,279
Posted By Joey22688
Hit the debug logging button and exported a new...

Hit the debug logging button and exported a new service log
Service_error and Service_trace seemed to be updated now

https://www.sendspace.com/file/dgoj5p
Forum: iCUE Software 12-19-2018, 10:26 PM
Replies: 24
Views: 1,279
Posted By Joey22688
https://www.sendspace.com/file/pjlxqg

https://www.sendspace.com/file/pjlxqg
Forum: iCUE Software 12-19-2018, 09:21 PM
Replies: 24
Views: 1,279
Posted By Joey22688
Commander Pro - Performance Tab disapeared from iCUE

I just installed the commander pro about a day ago and everything was working fine, I have 6 3pin fans hooked up to it and set a custom fan curve and everything worked fine.
I also have the 3 SP120...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 01:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.