The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (http://www.asktheramguy.com/forums/index.php)
-   General Questions (http://www.asktheramguy.com/forums/forumdisplay.php?f=129)
-   -   xms3200xl 2-2-2-5 T1 or T2 (http://www.asktheramguy.com/forums/showthread.php?t=42918)

{eVo} Fireblade 09-07-2005 09:07 PM

xms3200xl 2-2-2-5 T1 or T2
 
hi guys cna u tell help plz
i have athlon 64 4000+ san diego with corsair xms3200xl 2x512
asus a8n-sli premium mobo.
now shoul i have my ram set on T1 or T2 with 2-2-2-5
ive not overclocked at all.

Wired 09-07-2005 09:21 PM

Command Rate: 1T for all 3200 series modules.

{eVo} Fireblade 09-08-2005 04:21 AM

thx m8 will change it now

RAM GUY 09-09-2005 02:42 PM

Please let us know if you have any more questions!

raypm 07-22-2007 02:21 PM

spec for TWINX1024C2PT shows T2

???

raypm

RAM GUY 07-23-2007 03:47 PM

Command Rate is not really a memory setting and would be dependent on the make and model of MB and PSU and the specific CPU you have installed. You might look this setting up on Techarp and get a better explanation.

Just try it at 1T but if you get errors set it to 2T and test your system.


All times are GMT -4. The time now is 09:41 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.