The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (http://www.asktheramguy.com/forums/index.php)
-   Corsair Utility Engine (CUE) 1.x and 2.x (http://www.asktheramguy.com/forums/forumdisplay.php?f=267)
-   -   Motherboard For iCue (http://www.asktheramguy.com/forums/showthread.php?t=185321)

Dilukshan 02-09-2019 11:27 PM

Motherboard For iCue
 
Hi Guys,

I Thinking To Build A Full iCue Build And The One Place I Stuck is The Motherboard Can You Refer A Best Motherboard Works Well With iCue?
I Found Some Asus, Msi, Asrock, Aorus Motherboards But These Mobos Comes With Their Own Softwares For Control Fan Speeds And Light Control Softwares
Is There is Motherboard That Can Controlled By iCue

DevBiker 02-10-2019 12:21 AM

iCue will work with any of those motherboards but it won't be able to control fans or LEDs on the motherboard itself. It can control fan speeds via a Commander Pro.

nECr0mAnCeR 02-13-2019 11:41 PM

Icue will work with those motherboards. Just don't install the software for the Gigabyte or Asus boards. It will conflict with Icue's ability to control RGB.

Dilukshan 02-15-2019 10:19 AM

Very Thanks Guys, I Decided To Not Install The Programs But How I Can Overclock My CPU Please Tell Some Softwares

Talon1 02-15-2019 07:43 PM

Quote:

Originally Posted by Dilukshan (Post 994347)
Very Thanks Guys, I Decided To Not Install The Programs But How I Can Overclock My CPU Please Tell Some Softwares

Go to the website of your motherboard manufacturer and check the forums. Lots of info there.

Dilukshan 02-16-2019 04:25 AM

Thanks
 
Please Corsair Make A Motherboard, I Know Corsair Can Do That. That Work Is A Small thing To Corsair. Please. Or Is There Any MotherBoards Without Any Fan Control Softwares


All times are GMT -4. The time now is 03:11 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.