The Corsair User Forums

The Corsair User Forums (http://www.asktheramguy.com/forums/index.php)
-   Memory (http://www.asktheramguy.com/forums/forumdisplay.php?f=198)
-   -   Corsair Vengeance RGB Pro not working after working (http://www.asktheramguy.com/forums/showthread.php?t=184744)

asek40 01-21-2019 01:06 AM

Corsair Vengeance RGB Pro Stopped showing in iCue
 
My Vengenace RGB Pro is behaving very weird. Today i moved my computer to school, and upon booting it I realized that my RAM sticks were not showing up in iCue. Whenever I change the colors of my fans or keyboard, the sticks stay on the same pattern they were set too before I packed my PC up the night before. I uninstalled iCue and even though everything function, the RAM still did the same thing it was doing. I even physically took out the sticks, swapped what Dimm they were in (2x8GB sticks) but they still are doing the same thing. My Bios is updated and I have no idea what to do. Thank you.
(Gigabyte Aorus B450M, Ryzen 5 2600x, 2x8Gb 3000mHZ RAM sticks)

Cpt.Planet 01-21-2019 10:09 PM

In settings menu try restarting the iCue service

asek40 01-21-2019 11:39 PM

Yeah I tried that, but got nothing. The RAM sticks are still doing the old setting and not showing up.


All times are GMT -4. The time now is 12:44 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.